????????? ?? ??????Скритите течове винаги са загадка и страшилище за потърпевшите . Тече вода, образува се мухал или пада замазка и мазилка от влагата а не се вижда причината. Ако пък съседите ви обвиняват за теч при тях а вие не виждате причина и следи от теч при вас става и неприятно.

С новите термографски камери и ултразвукови устройства търсенето на теч вече не е толкова трудно и дори невъзможно. Без значение дали тече при вас илисъседа ви обвинява за теч от вас на неговият таван на баня, тоалетна или кухня е възможно откриването на скритият теч без къртене и разбиване на цялата баня. С помощта на термографията и ултразвук със влагомер за инертни материали ние можем да открием и локализираме теча с точност от няколко сантиметра, което е достатъчно да спести хиляди ненужни левове за ремонт и произтичащите от ремонта последствия- боклук, прах, шум и липса на баня с дни.

Ние предлагаме откриване на скрити течове по най-нови и модерни технологии без къртене и разбиване на замазки и плочки. Ние виждаме влагата и пътя на водата което за обикновено око е невъзможно.

Понякога остава впечатлението в потърпевшите на скрити течове, че теча е зад видимият резултат и щета от влагата и водата. При разкъртване на петното се оказва, че дори може да няма тръби и нищо освен тухли и вар.

За вече открити и локализирани течове ние изготвяме напълно безплатна оферта за отстраняване на теча. Цената е винаги с отстъпка до 30% поради факта че сте избрали нас като професионалисти за откриване на теча.

Каква по-добра гаранция от това, че ние се наемаме и ви предлагаме услугите си по отстраняването на проблема. Ако не бяхме сигурни в откриването може би нямаше да предлагаме тази опция. Но за недоверчиви клиенти ние предлагаме издаване на констативен протокол с подпис и печат, а относно отстраняването на теча издаваме гаранция от 12 до 36 месеца в зависимост от проблема и естеството.

Откриването на скрити течове се извършва с предварително записване поне 24 часа преди часа на обследването. Работим от понеделник до събота включително от 7,00 до 19,00 часа и след работно време и по официални празници с предварителна уговорка и увеличение 30%.

Издаваме фактури задължително. Откриваме скрити течове от съседи, от общи части, от покриви, от мазета, течове в асансьорни шахти, теч от фуги, теч от канал, теч от тръби и водопровод, скрит теч от балкони и тераси, течове между два, три и повече апартаменти и течове от мивки, шахти и улуци. Откриваме увредена и остаряла неефективна хидроизолация.

Доверете се на професионализма. Професионализма има цена и гаранция за качество.