montaj_boilerМайстор  за ремонт на бойлерипредлага ремонт на място по домовете на вашият повреден бойлер, без значение от обем, литраж, начин на монтаж и марка. Ремонтираме бойлери по домовете, без да демонтираме и возим бойлера ви до сервизна база и работилница.
След заявен час за посещение на техник за ремонт на бойлер в изброените по-долу квартали на  ние ще изпратим екип от техници за ремонта на бойлера ви. Извършваме диагностика и преглед на всички части на бойлера, като ви изготвяме оферта за отстраняване на ремонта.
Разполагаме с майстори техници за ремонт на бойлери
След направен оглед и оферта за ремонт на бойлер сте съгласни с цените пхредложени от техника, то ремонта започва намомента. Майсторите за ремонт на бойлери  са обарудвани със всякакви необходими инструменти за демонтаж и монтаж на бойлери, нагреватели на бойлери, сухи керамични нагреватели, сухи графитни нагреватели и др.
Ремонта на бойлерите по домовета е с гаранция!
Освен ремонт на бойлери по домовета предлагаме доставка и монтаж на бойлери. При безвъзвратно повреден бойлер ви ипредлагаме доставка и монтаж на нов бойлер, като осигуряваме доставка, монтаж и демонтаж на старият ви бойлер. Монтаж на бойлер с гаранция.
Извършваме също и извозване на старият ви бойлер.
Бързина и качество при ремонт на бойлер.