душДуш кабините са съврмнни мебели за баня с различна форма и размери. Всички душ кабини си имат своите особенности при монтажа. Повечето душ кабини са без таван и са с овална или елепсовидна форма на външните страници и са предвидени за монтаж на стена с кермично душ корито и плъзгащи вратички на ролки. Има и по големе душ кабини с квадратна или правоъгълна форма и дори душ кабини с предверие, като вратите са на панти.
Новост при душ кабините и душ парваните е вграждане на парна бланя, масажен душ панел и дори аудио озвучавне. Тези съвременни душ кабини имат и таван с вентилтори и собствено осветление. От до тук изброеното виждаме, че душ кабините са много видове и всички със собствен дизайн и различни съставни части. Следователно и всяка душ кабина се монтира различно трудно.
Най-важното за монтажа на душ кабината е да е изграден сифон за отпадната вода, да са изградени водопродните изводи за топла и студена вода и не на последно място стените към които ще се монтира, ако не е самостоятелна да са прави.
Много важно при монтажа на душ кабинта е поставянето на сифона. Ако сифона не е поставен правилно то много скоро ще се наложи да демонтирате душ кабината за да ремонтрате сифона. А ремонта на душ кабината е доста по скъп от монтажа и поради факта, че разглобявате цялата душ кабина за да поправите сифона и. Затова при мнтаж на сифон на душ кабина използвайте всички необходими материали и маншони и не пестете от труд, време и средства.
Ние като фирма занимваща се с професионален монтаж на душ кабина предлагаме доставка на душ кабини, ремонт на душ кабини, смяна на сифони и душ корита.