2172183_39268605_bigВодопроводни или канализационни тръбите се амортизират, чупят се и се пукат. Всяка повредена тръба има нужда от спешен ремонт. Ние ремонтираме и подменяме PVC тръби, чугунени тръби и каменинови тръби. Освен тръбите ни пдменяме и ремнтирме спирателни кранове на всички размери и цолаж. Извършваме ремнт и на кеглови кранове, сферични кранове и улични спирателни кранове.
Ако водопровода или канала се е повредил или има течове по отделни тръбиможе да се свържете с нас. Нашите водопроводчици ще подменят дефектиралите тръби, фитинги и ВиК арматури с нови от същия материал или от друг съвместим със старият.
Работим с тръби от най-различни материали- чугунени и медни тръби, поцинкована стомана, полиетиленови и полипропиленови тръби, тръби от PVC, РЕ тръби. Ние като професионална фирма за ВиК ремонти и слги рзполгме с дежрн вдопровдчик за откривне и отстраняване на течове и врии по вдопровди и кнали. Покриваме с ВиК услуги и ремонти  Бургас . Получавте гаранция за качествен отстраняване на проблема.